KSA Overpelt-centrum

KSA Overpelt-centrum

+16

+16 groepsfoto

Gijs

Hoi piepeloi,
Gijs oftwel Ghijs hier, hoe kan ik mezelf het best beschrijven? Ik ben 1 van de luidste op de KSA daarom dat ik ook wel eens Megafoon wordt genoemd. Dat ik een drukke ben kom je nog wel achter en mijn goed humeur krijgt niemand kapot. Ik zit er al 17 jaar bij en ben aan mijn 8ste jaar leiding bezig. Een echte KSA'er ben ik in hart en nieren, daarmee ga ik de +16 plezieren.
Ik heb alvast zin indit jaar, schatjes ik sta altijd voor jullie klaar.
Liefste groetjes Gijs

Damy

Hallo, ik ben damy en dit is mijn 7 de jaar bij de ksa (als leiding) en in hoop er ook dit jaar weer een onvergetelijk jaar van te maken .
Mijn favoriete activiteit op de ksa is schimetocht.
Ik werk al 5 jaar bij Vinci voor het onderhoud op gebouwen .
Voor de rest van mijn tijd hou ik mij bezig in de landbouw voor allerlei soort werkzaamheden

Boes

Dag allemaal,

Mijn naam is Michiel, ook wel Boes voor de meesten. Ik heb er al een hoop jaren opzitten in mijn KSA-carrière, ik ben namelijk het allereerste 1&2’tje in de oh zo lange KSA-geschiedenis. In 2019 ben ik dan ook met volle trots leider geworden, sinds kort ook hoofdleider. Met kinderen en jongeren bezig zijn is altijd al een supergrote hobby van mij geweest, zo ben ik ook al enkele jaren voetbaltrainer op Kadijk SK en studeer ik op school maatschappelijk werk en deze ervaring zou ik later heel graag inzetten binnen het jeugdwerk.

Wat ik het mooiste vind aan de KSA is de vriendschap en de leuke spelletjes. Op de KSA heb ik echt vrienden voor het leven gemaakt, en dan heb ik het niet over dat liedje van Jan Smit want zingen kan ik niet.

Kato

Hallo allemaal! Ik ben Kato, ik ben 18 jaar en dit jaar word mijn eerste jaar leiding. Ik heb er kei veel zin. En kijk ernaar uit om alle leden te entertainen.

Jammer genoeg ga ik er dit jaar erg weinig bij zijn. Ik zit namelijk momenteel in Iowa in de Verenigde Staten voor mijn uitwisseling. Ik ga hier dan ook zitten tot juni en zie jullie allemaal jammer genoeg pas op kamp. Maar geen zorgen mijn medeleiding zal erg goed voor iedereen zorgen.

Ik ben een erg sociaal persoon en kan goed met kinderen omgaan. Ik kijk er dus ook erg naar uit om leiding te zijn. Ook ben ik erg sportief en ga ik heel graag naar de hockey. Verder zit ik al op de KSA vanaf toen ik nog maar 6 was, dus ik kan niet wachten om iedereen te amuseren zoals ze ons ook altijd hebben geamuseerd.

Ik hoop dat jullie een geweldig ksa jaar gaan hebben. En ik kan niet wachten om jullie volgend kamp allemaal terug te zien.

Groetjes Kato