KSA Overpelt-centrum

KSA Overpelt-centrum

Rojo 3&4

Rojo 3&4 groepsfoto

Warre

Hey iedereen, ik ben Warre! Ik studeer momenteel geneeskunde in Leuven, sport graag en speel ook nog gitaar en piano. Daarnaast ben ik sinds mijn 18de trotse leiding bij KSA en vier ik dit jaar mijn 15-jarig jubileum bij deze groep. Nu ben ik 20 en kan ik zeggen dat ik de KSA altijd geweldig leuk vond en dat deze altijd nauw aan mijn hart zal zijn. Hoe langer ik erbij ben hoe meer het aan me plakt. Ik kijk er ook nu enorm naar uit om samen met jullie een geweldig jaar vol avontuur, plezier en vriendschap te beleven!

Leen

Boon

Ik ben de enige echte Jonas Boonen oftewel Boon. Ik ben 2de jaar leiding op de tofste jeugdbeweging van de wereld. Sterke eigenschappen? Eerlijk gezegd zijn er dit te veel om op te noemen maar voor jullie zal ik toch even beginnen; ik ben charmant, enthousiast, grappig, leuk, betrokken, open, …
1 ding is zeker, wat gaan we er weer een topjaar van maken.
Tot binnenkort vriendjes en vriendinnetjes
Xxx De tofste leider Boon

Siem

Hallo
Ik ben siem.
Ik ben 18 jaar oud en zit ondertussen al 10 jaar op de ksa, Ik studeer bedrijfmanagement aan de ucll in leuven. Mijn hobby’s zijn ksa en fitness.
Dit is mijn eerste jaar als leiding maar we gaan er een super mega cool leuk vet gezellig tof jaar van maken.

Kato

Hallo allemaal! Ik ben Kato, ik ben 18 jaar en dit jaar word mijn eerste jaar leiding. Ik heb er kei veel zin. En kijk ernaar uit om alle leden te entertainen.

Jammer genoeg ga ik er dit jaar erg weinig bij zijn. Ik zit namelijk momenteel in Iowa in de Verenigde Staten voor mijn uitwisseling. Ik ga hier dan ook zitten tot juni en zie jullie allemaal jammer genoeg pas op kamp. Maar geen zorgen mijn medeleiding zal erg goed voor iedereen zorgen.

Ik ben een erg sociaal persoon en kan goed met kinderen omgaan. Ik kijk er dus ook erg naar uit om leiding te zijn. Ook ben ik erg sportief en ga ik heel graag naar de hockey. Verder zit ik al op de KSA vanaf toen ik nog maar 6 was, dus ik kan niet wachten om iedereen te amuseren zoals ze ons ook altijd hebben geamuseerd.

Ik hoop dat jullie een geweldig ksa jaar gaan hebben. En ik kan niet wachten om jullie volgend kamp allemaal terug te zien.

Groetjes Kato