KSA Overpelt-centrum

KSA Overpelt-centrum

Sjo

Hennie

Dag allemaal, ik ben Hennie en mijn bijnaam is Daan
Ik zit al sinds 2009 op de ksa en zat zelfs als 1 van de eerste leden bij rojo 1&2.
Sindsdien ben ik de ksa leuker en leuker beginnen vinden en nu ben ik zelfs al leider van de sjo. Naast de ksa zit ik ook nog op de voetbal. Bij de b-reserve van de kadijk om precies te zijn. Vraag me niet naar mijn positie op het veld want daar is niemand helemaal zeker van, maar ik vind het geweldig om bij dat team te zitten. In m'n andere vrije tijd ga ik ook wel eens lopen, voornamelijk omdat ik iets moet doen om fit te blijven voor de voetbal en omdat ik op kot zit is terug naar Pelt gaan om te trainen niet altijd even handig. Over kot gesproken, ik studeer in diepenbeek als informaticus, Jawel ik studeer om een nerd te zijn, en tijdens deze studie heb ik onder andere ook geleerd hoe je websites ineen steekt, deze website is ook door mij gemaakt.
Als lid vond ik overlevingstocht altijd geweldig, mede omdat ik wel degelijk was in fietsen en omdat dit hele avontuur altijd gekke verhalen voortbracht.
En dat is een korte samenvatting van mij, Hennie

Bart

Hey, ik ben Bart, en ik ben de trotse hoofdleider van de KSA. Sinds 2019 ben ik al leiding bij deze geweldige jeugdbeweging. Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen en jongeren zichzelf ontwikkelen en plezier hebben tijdens de activiteiten die we organiseren.

Naast mijn passie voor de KSA, houd ik me ook graag bezig met sport. Fietsen en fitness zijn mijn favoriete sporten. Ik vind het heerlijk om buiten onderweg te zijn op mijn fiets en de mooie omgeving te verkennen.

Een andere liefde van mij is op kamp gaan. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel ik ervan geniet om samen met de leden van de KSA op avontuur te gaan en te genieten van de natuur. Het is een geweldige manier om banden te smeden en onvergetelijke herinneringen te creëren.

In het dagelijks leven werk ik als technieker bij Goodlife Foods in Bocholt. Ik vind het fascinerend om te werken met machines en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt in het productieproces. Het is een uitdagende baan waar ik mijn technische vaardigheden kan toepassen en blijven ontwikkelen.

En laten we het niet vergeten, ik ben een enorme liefhebber van pizza. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Of het nu gaat om een klassieke Margherita of een smaakvolle Roma, ik kan altijd genieten van een knapperige korst en een perfecte vlees-topping.

Kortom, ik ben een gedreven hoofdleider bij de KSA, een sportliefhebber die graag fietst en in de sportschool traint, een avonturier die dol is op kamp, een technieker bij Goodlife Foods en een pizza-liefhebber!

Lindsay

Hallo, ik ben Lindsay Claes en ik ben 21 jaar oud. Dit jaar is mijn 13e jaar bij de KSA, waarvan het mijn 5de actieve jaar als leiding wordt. Gedurende deze jaren heb ik veel mooie herinneringen verzameld en ik hoop dat dit jaar net zo plezierig zal zijn als de voorgaande jaren. Mijn favoriete activiteit bij de KSA is sluipspel, vooral als het in de nacht wordt gespeeld.

Naast mijn betrokkenheid bij de KSA, heb ik als andere hobby ook nog badminton. Het sportieve en competatieve aspect ervan spreekt mij erg aan.

In mijn dagelijks leven studeer ik fysica. Ik ben gefascineerd door de manier waarop de wereld om ons heen functioneert. Het is een boeiend vakgebied dat me steeds weer nieuwe inzichten biedt.

Ik kijk met heel veel plezier uit naar nog een mooi jaar bij de KSA en hoopt dat er nog vele mooie herinneringen volgen.

Kato

Hallo allemaal! Ik ben Kato, ik ben 18 jaar en dit jaar word mijn eerste jaar leiding. Ik heb er kei veel zin. En kijk ernaar uit om alle leden te entertainen.

Jammer genoeg ga ik er dit jaar erg weinig bij zijn. Ik zit namelijk momenteel in Iowa in de Verenigde Staten voor mijn uitwisseling. Ik ga hier dan ook zitten tot juni en zie jullie allemaal jammer genoeg pas op kamp. Maar geen zorgen mijn medeleiding zal erg goed voor iedereen zorgen.

Ik ben een erg sociaal persoon en kan goed met kinderen omgaan. Ik kijk er dus ook erg naar uit om leiding te zijn. Ook ben ik erg sportief en ga ik heel graag naar de hockey. Verder zit ik al op de KSA vanaf toen ik nog maar 6 was, dus ik kan niet wachten om iedereen te amuseren zoals ze ons ook altijd hebben geamuseerd.

Ik hoop dat jullie een geweldig ksa jaar gaan hebben. En ik kan niet wachten om jullie volgend kamp allemaal terug te zien.

Groetjes Kato